Simplicitee

250 DKK

Vores Simplicitee vejer 180 gram og består af PIMA bomuld og en smule elastan for komforten. Denne T-shirt er langtidsholdbar med en god pasform, fremstillet i kvalitetsmaterialer, og så forbliver den blød vask efter vask. Simplicitet og kvalitet kombineret i én og samme T-shirt. 

  • 96 % PIMA bomuld
  • 4 % Elastan

TILBUD! 

Køb 2 stk. til 400,-

Køb 4 stk. til 750,-

Køb 6 stk. til 1.050,-

Ryd
Varenummer (SKU): 3-1 Kategori:

Beskrivelse

Skræddersyet for din komfort

Vi har fået skræddersyet vores Simplicitee til en lettere figursyet pasform med god plads omkring brystet og syet lidt ind omkring taljen. Pasformen giver et elegant look, og samtidigt sidder den ikke helt tæt. Du kan også med fordel anvende T-shirten under en blazer eller skjorte. Tjek vores størrelsesguide herunder og find din perfekte størrelse.

Simplicitee Størrelsesguide

SmallMediumLargeX-LargeXX-Large
Ærmelængde i cm (A)2121,52222,523
Brystmål i cm (B)5053565962
Taljemål i cm (C)4649525558
Længde i cm (D)7274767880


Om Simplicitee

Vi har igennem hele processen med at få produceret denne Simplicitee haft en vision og filosofi om at skabe en simpel ensfarvet T-shirt uden tryk med fokus på kvalitet, holdbarhed og komfort. Vores T-shirt skal kunne bruges både til fest, arbejde og til helt almindelige gøremål i hverdagen. Du kan derfor med fordel have vores T-shirt på under en blazer eller skjorte og stadig bibeholde det elegante look.

T-shirten er lavet af 180 gram PIMA bomuld. Denne bomuldsart er én af de fineste i verden og menes at have 50 % længere levetid end andre bomuldsprodukter. Herudover er den resistent mod at krympe og falme. Derfor er denne T-shirt langtidsholdbar og holder perfekt pasform, farve og stofkvalitet, samt forbliver blød vask efter vask.

Grundet de lange bomuldsfibre og den høje slidstyrke i T-shirten har vi tilføjet 4 % elastan for komfort og bevægelsesfrihed.

 

Du kan selv gøre dit, hvis du ønsker en lækker T-shirt i mange år frem:

  1. Vask din T-shirt ved maksimalt 40 grader. Dermed vil du optimere levetiden på din T-shirt og samtidigt formå at holde den blød og lækker.
  2. Ingen tørretumbling! Det kan være fristende at tørretumble T-shirten efter vask, men dette kan både skabe krøllede T-shirts og i værste fald ændre pasformen.
  3. Hæng din t-shirt på bøjle og lad den tørre. På denne måde sikrer du, at den bibeholder den optimale pasform længere.

Yderligere information

T-shirt størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

T-shirt farve

Hvid, Sort