T shirt uden tryk på den moderne måde

Kvalitets t-shirt uden tryk

Vores drøm var at skabe den perfekte t-shirt, som kunne bruges i alle sammenhænge. En af de vigtigste elementer er, at lave en t shirt uden tryk. Det betyder nemlig at der ikke kommer mønstre, som normalt ikke ville kunne matches sammen med alt. Derfor finder du vores Simplicitee, som er vores flagskib inden for t shirt uden tryk.

Vi har skabt en herre t shirt i de klassiske farver, som ikke kun ser godt ud, men også kan gøre sig godt i mange forskellige situationer. Den er skabt i PIMA bomuld, som er en af de absolut stærkeste typer af bomuld. Det betyder at denne t shirt kan klare gentagende vaske, uden at det kommer til at gå udover kvaliteten. Den vil stadig have den samme blødhed og form, som den havde da den var ny. Dette har været et helt essentielt element i udformningen. Det betyder at vi er med til at passe lidt bedre på miljøet.

Med en t shirt uden tryk sørger vi for, at vores kunder ikke behøves at smide deres t shirts ud, når moden dikterer en ny trend. Her har du en tidløs t shirt, som aldrig kommer til at gå af mode.

Den ekstra længde for din komfort

Ikke nok med at du får en t shirt uden tryk, så får du også en t shirt, hvor der er kræset for detaljerne. Vi har nemlig syet ekstra længde på. Det betyder at du ikke skal være bange for, at den kravler op over maven.

Vi har alt for mange gange oplevet at en t-shirt sidder pænt, men når man strækker sig, så sker der noget. Pludselig opdager man, at ens t shirt blotter navlen og det kan være irriterende.

Du får altid gratis fragt hos Qualitee

Er der noget værre end når du kommer frem til kassen, at du så lige skal betale ekstra for levering? Nej, vel? Det kender vi godt. Derfor har vi valgt at sige, at den skal vi nok tage på os. De priser du ser hos os, det er dem, som kommer til at komme frem, når du også kommer frem til kassen. En t shirt uden tryk, som du kan spare endnu mere på, hvis du køber flere.

Vi gør os ikke i vanvittige tilbud, for vi har allerede sat prisen så lav som den kan. Derfor vil vi hellere honorere dem, som køber flere. Derfor kan man altså få billige t-shirts ved at købe flere. Vi kører nogle faste rabatsatser ved køb af flere. Du kan finde prisen inde på varen.

Du støtter dansk iværksætteri

Qualitee er dansk founded og beliggende i Danmark. Vi har vores faste produktion i Portugal, hvor vi har valgt at gå sammen med en lille familieejet producent. Vi synes det er vigtigt at støtte lokalt.

Har du nogle spørgsmål til os, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde kontaktinformation nederst på siden.

Ja, hos Qualitee kan du få t-shirt uden tryk.

Ja, vi har et udvalg af forskellige farver og vi opdaterer disse løbende. Du kan blandt andet finde hvid, navy, sort.

Ja, vi har fri fragt på alle ordre. Disse bliver leveret med DAO home, så de kommer hjem til dig i løbet af natten.

Vi har desværre ingen forretning. Men vi giver selvfølgelig 14 dages fuld returret, sådan at du kan prøve din t-shirt inden.