Er det første du gør, når du åbner klædeskabet at kigge efter din helt stilrene lækre basic t shirt? Så har du det på samme måde som mange andre mennesker! Hvis ikke der hænger en Simplicitee, så har du ikke prøvet den optimale t shirt endnu. Vores t shirt er nemlig lavet helt clean, det vil altså sige, at vi ikke har sat vores mærker nogle steder, sådan at det forstyrrer. Vi har vægtet den gode pasform, den behagelige følelse og den helt essentielle kvalitet, der sikrer bæredygtighed og pasform.

T-shirts til herre

Vi mener selv, at vi har skabt den perfekte t-shirt. Vi ved udemærket godt, at dette kan lyde som en kliché, men giv os lige en chance for at fortælle hvorfor. Vores t-shirts kommer ikke blot som alle andre. Vi har gjort en dyd ud af, at man ikke skal kunne mærke man har denne på. På markedet ser man en masse standard t-shirts, som alle blot er valgt fra et katalog. Her har man fundet en model, som man derefter kalder noget helt unikt. Det var vi mildest talt trætte af!

Vi ønskede os en t-shirt, som var lavet til mænd. En t-shirt som ikke kravler op over maven, når man lige skulle løfte armene. En t-shirt der kan bruges til alle formål, hvad end det er træning, arbejde, fest eller blot en dag på sofaen. Vores t-shirt skal være en der holder, en som kan klare utallige ture i vaskemaskinen, uden at den kommer til være skæv. Den skal være blød og rar. Den skal kunne passe vores forskellige kropstyper, og ikke bare være til de mænd, som har det famøse vaskebræt. Den skal være til alle - runde som lige.

Simplicitee - vores bud på den perfekte t-shirt

Når man skal lægge alle ovenstående ting sammen, så tager det altså tid. Det kræver en masse forberedelse, en masse forskellige vareprøver, opmåling, tilretning, syning og ikke mindst materialesammensætning. Et lille år skulle gå med en masse dialog frem og tilbage, før den første version af Simplicitee landede på vores bord. Vi var mildest talt ekstatiske. Har vi virkelig fået skabt en t-shirt, som vi mente opfyldte alle disse krav, som selv havde? Næsten. Den var der ikke helt endnu. Materialet var virkelig lækkert! Vi har lavet vores Simplicitee af PIMA bomuld, som er en af de fineste bomuldstyper der findes. Længden er helt perfekt, vi har endelig fået skabt en t-shirt, som ikke kravler op, men heller ikke falder ned som en lang pose. Syningerne er skarpe, ærmerne lægger sig behageligt om armene - ikke for stramt, ikke for løst! Vi sætter den sammen med et par chinos, med en blazer, med et par træningsbukser - det hele ser knivskarpt ud. Der er bare et lille men. Den har ikke den fleksibilitet vi ønsker i vores t-shirt. Den ville ikke kunne bruges af alle kropstyper.

Vi kontakter vores lille producent i Portugal og går i dialog omkring, hvad vi kan gøre her. Det ender med at vi sætter os på et fly til Portugal, sådan at vi selv kan føle, mærke og se, hvad der ville være bedst. Det viste sig at være en fantastisk idé. En ekstra lille ingrediens i materialesammensætningen og den ønskede fleksibilitet kom ind. Vi havde lige pludselig skabt en t-shirt, som tog det bedste fra begge verdener. Den bløde lækre følelse af kvalitets bomuld samt den fantastiske fleksibilitet fra en sports t-shirt - nu var den der!

Simplicitee er vores stolte flagskib - en t-shirt vi selv bruger hver dag, og en t-shirt som vores brugere allerede har rost til skyerne. Vi garanterer fuld tilfredshed med vores Simplicitee, ellers får du selvfølgelig dine penge tilbage. Vores pris indikerer måske, at denne kvalitet slet ikke burde være så god, men hos os betaler du ikke for et brand - du får den højeste kvalitet til den skarpeste pris.

Simple t-shirts

Simplicitee er navnet på vores flagskib. Navnet er kommet på baggrund af hele idéen med disse t-shirts. Det skal være t-shirts uden 'dikkedarer'. Vi skal ikke bestemme, at vores kunder ufrivilligt skal gå rundt og reklamerer for vores t-shirts med et tydeligt kendetegn på disse. Derfor bestemte vi os hurtigt for, at der ikke skulle være nogen synlig branding. Ikke noget logo broderet, intet lille mærke i siden - bare en hel clean t-shirt, hvor det er kvaliteten der kommer i fokus. Vi valgte at gå efter det helt tidsløse look i begyndelsen, derfor udviklede vi en sort t-shirt og en hvid t-shirt. Her har vi de klassiske nuancer, som kan bruges i enhver sammenhæng. Vores t-shirt skal ikke begrænses til at være aldersbestemt, den skal være for alle mænd, som bare gerne vil se godt ud og samtidig føle sig tilpas. Det simple liv og den behagelige følelse.

Lige nu udbyder vi vores Simplicitee i to farver, nemlig i sort og i hvid, som kan bruges i samspil med alt.

Hos Qualitee vil vi ikke tage penge for fragten. Derfor er der fri fragt på ALLE ORDRE uanset størrelsen på denne.

Den er oprindeligt lavet til mænd, men vi har da hørt flere af vores kunder sige, at deres t-shirts ikke længere er disponible for dem selv, da deres kæreste/kone har valgt at bruge dem. 

Vores Simplicitee består af PIMA bomuld og en smule elastan.

Ja, jo flere Simplicitees du køber, desto højere rabat opnår du.

Prisen for en enkelt Simplicitee er 250 kr. men der kan opnås rabat, såfremt man køber flere. Her ville prisen være således:

Køb 2 stk. til 400,-

Køb 4 stk. til 750,-

Køb 6 stk. til 1.050,-

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få specielle tilbud, nyheder og information direkte i din indbakke. Som tak giver vi dig en rabatkode med 10% på din næste ordre.
Something went wrong. Please check your entries and try again.