TILBUD

Vores Simplicitee er fremstillet af luksus PIMA, der er en af de ypperste bomuldsarter i verden. Den er silkeblød, langtidsholdbar, og jo flere du køber, desto billigere bliver det.

Køb 2 stk. til 400,-

Køb 4 stk. til 750,-

Køb 6 stk. til 1.050,-

TILBUD

Køb 2 stk. til 400,-

Køb 4 stk. til 750,-

Køb 6 stk. til 1.050,-

Kvalitets T-shirts som man gerne vil have dem

Kvalitet pakket ind i enkelthed

Tshirt i kvalitet

Miljøbevidst produktion

Kvalitetsoplevelse

Hurtig levering!

Hurtig levering badge

Kvalitets T-shirts med et simpelt og elegant look

T-shirts er i dag en essentiel del af enhver basisgarderobe for både mænd og kvinder. T-shirten var oprindeligt et beklædningsstykke, der blev skabt som undertrøje til de amerikanske soldater under Anden Verdenskrig. Siden dengang har denne enkle beklædningsgenstand gået sin sejrsgang over hele verden, og i dag er T-shirten efterhånden blevet allemandseje. Det er med andre ord et stykke tøj, som de fleste mennesker bruger. En T-shirt har den fordel, at den kan bruges året rundt, både om sommeren og foråret, men også om vinteren og efteråret. T-shirten kan både bæres i sig selv, men også under en skjorte, trøje, cardigan, blazer eller andet.

Enkelthed, holdbarhed og komfort er nøgleordene for kvalitets t-shirts

T-shirts fås i mange kvaliteter, looks, faconer og stilarter. Det er derfor smag og behag hvilken T-shirt du bedst kan lide. Hvis du er til enkelthed kombineret med kvalitet som er billig i den kvalitet, så er du dog kommet til det helt rigtige sted. Vi har igennem hele processen med at få produceret vores T-shirts haft en vision og filosofi om at skabe en simpel ensfarvet T-shirt uden tryk med fokus på kvalitet, holdbarhed og komfort. Vores T-shirt skal kunne bruges både til fest, arbejde og til helt almindelige gøremål i hverdagen. Du kan derfor med fordel have vores T-shirt på under en blazer eller skjorte og stadig bibeholde det elegante look.

Vores Simplicitee er lavet af den fineste PIMA bomuld og er dermed langtidsholdbare. PIMA bomuldsfibre er længere end almindelige konventionelle bomuldsfibre. Dette betyder, at PIMA bomulden er ekstra slidstærk og giver tekstilerne en længere levetid. Det er det vi kalder kvalitets t-shirts!

Dog kan du også selv gøre dit, hvis du ønsker en lækker T-shirt i mange år frem:

  1. Vask din T-shirt ved max 40 grader og på skåneprogram. Dermed vil du optimere levetiden på din T-shirt og samtidigt formå at holde den blød og lækker.

 

  1. Ingen tørretumbling! Det kan være fristende at tørretumble T-shirten efter vask, men dette kan både skabe krøllede T-shirts og i værste fald ændre pasformen.

Køb en langtidsholdbar T-shirt der er produceret på en bæredygtig måde

Et andet og meget vigtigt fokusområde for Qualitee er bæredygtighed. Tøjproduktionen er noget af det, som belaster klodens miljø allermest. Tøj i dårlig kvalitet med kort holdbarhed, som hurtigt må kasseres og som ikke er produceret på en bæredygtig måde, er med til at belaste miljøet på en uhensigtsmæssig måde. Vi har derfor taget et bevidst valg om, at bæredygtighed er et essentielt parameter for os som virksomhed. Derfor er de t-shirts du kan købe hos Qualitee altid produceret på en bæredygtig måde med omtanke for miljøet og naturen.

Herudover tænker vi i Qualitee bæredygtighed igennem hele virksomhedens værdikæde. Vores emballage er blandt andet lavet af genbrugsplast. Alt dette betyder, at du kan købe og bruge vores T-shirts med god samvittighed!

Vi står klar til at servicere dig hvis du mangler kvalitets t-shirts

Vi håber, at du gennem denne artikel har fået et indblik i, hvad vi i Qualitee mener er en kvalitets T-shirt. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, står vores kundeteam selvfølgelig klar til at hjælpe dig, så du også kan opleve komforten ved at iklæde dig en af vores lækre kvalitets T-shirts!

 

Jagten efter den perfekte Tee slutter her

Kvalitets t-shirts hos Qualitee

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få specielle tilbud, nyheder og information direkte i din indbakke. Som tak giver vi dig en rabatkode med 10% på din næste ordre.
Something went wrong. Please check your entries and try again.