Herre t-shirt til den kvalitetsbevidste mand

Herre t-shirt hvor kvaliteten er vigtig

Vi mænd elsker følelsen af en t-shirt som sidder perfekt på kroppen. Følelsen af at en herre t-shirt nærmest er blevet syet til en er svær at måle sig med. Derfor har vi gjort en dyd ud af, at skabe en kvalitet som kan måle sig med de bedste brands ude på markedet. Forskellen skal blot være, at for vores herre t-shirt skal man ikke betale for et brand. Her er det blot den rå kvalitet og ikke alt det andet fordyrende, som ikke kommer forbrugeren til gode. En herre t-shirt et let sammenlignelig, og derfor udfordrer vi også alle, til at sammenligne vores kvalitet med en hver anden herre t-shirt. Vi er sikre på, at hvis man først har prøvet simplicitee, så kommer man ikke til at ville gå i andet. Vi har udviklet vores t-shirt efter hverdagen brug. Vi har selv designet og syet den første prototype på baggrund af, hvad vi manglede i alle andre t-shirts.

Sådan opstod vores Simplicitee

Skal du have en herre t-shirt, så skal du vælge os. Det skal du gøre, fordi du ikke kommer til at fortryde det. Foruden at de er helt stilrene og kan gøre sig bemærket i alle sammenhænge, så er produceret med et formål, der giver mening for den som har den på.

En ting som altid havde generet os ved t-shirts er, at de altid er for korte. Ikke når man bare kommer gående, men hvis du strækker armene op over hovedet, så kravler den op over maven. Det er irriterende. Ikke nødvendigvis fordi man er blufærdig, men fordi det burde den bare ikke. Jo flere vi prøvede desto klogere blev vi. Dette er et generelt problem, når det kommer til herre t-shirt. Skal man virkelig gå på kompromis og gå en størrelse op, for at man kan undgå dette? Det mente vi ikke. Derfor spirede det første lille frø i vores hoveder allerede der. Vi ville skabe den perfekte herre t-shirt ud fra vores synspunkt. Vores tanke var, at hvis vi kunne blive enige om, at dette var et irritationsmoment, så var der sikkert også andre der kunne.

Efter en flere undersøgelser kunne vi så se, at vi ikke var de eneste der havde dette syn på det.

En herre t-shirt skal være i en vis kvalitet

Nu skulle vi til at i gang med at designe vores herre t-shirt. Vi var hurtigt meget enige om, at den perfekte herre t-shirt er den, som man ikke kan mærke man har på. Den skal ikke hænge og skjule figuren, men den skal heller ikke stramme, sådan at den bliver ubehagelig. Den skal have ekstra længde, men den skal ikke blive så lang er den ligner en kjole. Den skal være skåret til en figur, men ikke begrænse kropstyper. Den skal kunne sidde pænt og være behagelig for alle kropstyper. Vores herre t-shirt skal produceres med miljøet for øjet. Kan den være mere miljøvenlig end andre t-shirts, så skal den være det.

En herre t-shirt skal være ren i den forstand, at den ikke skal prydes mønstre eller brands. På den måde gør man, at forbrugeren kan sammensætte sit outfit på lige præcis den måde man gerne vil.

Hos Qualitee får du altid fri fragt, uagtet størrelsen på din ordre af herre t-shirts.

Qualitee tilbyder rabat ved køb af flere t-shirts. Du kan finde prisen ved at klikke ind på vores herre t-shirt. Jo flere du køber desto billigere bliver det.

Ja, vi har en hvid herre t-shirt hos Qualitee.

Ja, vi har en sort herre t-shirt hos Qualitee.

Ja, vi har en navy herre t-shirt hos Qualitee.