Billige t-shirts i høj kvalitet

Vi ved at der er mange der ønsker at få fat i billige t-shirts. Der er dog et ’men’, når man snakker om billige ting generelt. Det er meget individuelt i forhold til, hvad man synes der er billigt.

Vi ved godt, at hvis man kigger på prisen alene, så er der mange t-shirts som vil være billigere end Qualitee. Vi vil dog gerne prøve at argumenterer mod, hvorfor vi har billige t-shirts, når man kigger på helheden i den. Der er nemlig mange flere parametre, som man skal kigge på.

  • Hvor længe holder en t-shirt?
  • Hvordan er den blevet produceret?
  • Hvordan er pasformen?
  • Hvordan reagerer den efter nogle vaske?
  • Hvilke materialer er der blevet brugt?

Hos Qualitee har vi ønsket at skabe en t-shirt der er bæredygtig i vores optik. Det betyder at vi har satset på at lave en t-shirt som kan holde. Det skal ikke blot være en t-shirt, som man skal smide ud, fordi den er blevet skæv efter 10 vaske. Det har været vigtigt for os at have fokus på de rigtige processer. Vi vil løbe nogle af de processer igennem herunder.

Kvalitets t-shirt

Kvaliteten er vigtig! Vi kan ikke gå på kompromis, når det kommer til den gode kvalitet. Kvalitet handler ikke kun om de materialer der bliver brugt. Det handler også om de mennesker som producerer vores t-shirts. Der skal være ordnede forhold, der skal være passion og det skal ikke mindst være noget mindre, sådan at det ikke bliver en stor virksomhed.

Vi har brugt meget lang tid og mange besøg på at finde frem til den helt rigtige producent. Vi fandt frem til en familieejet produktion i Portugal, hvor man kunne se passionen for det gode håndværk. Virksomheden er gået i arv i generationer, så efter vi havde besøgt dem et par gange, så var vi slet ikke i tvivl om, at dette var vores samarbejdspartner.

Hvorfor er vores t-shirts billige?

Når man kigger på sammenlignelige t-shirts i Danmark, så er vores ret unikke. Vi har valgt at gå med noget af det bedste bomuld man kan finde. Denne bomuld er ekstra slidstærkt, som gør at det kan holde pasformen efter mange vaske. Det betyder altså at selvom du skal betale lidt mere for vores t-shirt, så vil den også kunne holde meget længere. Derfor bliver det for os kategoriseret som billige t-shirts i høj kvalitet.

Skal du bruge billige t-shirts?

Lige nu har du mulighed for at købe billige t-shirts. Vi har nemlig et super skarpt og meget populært tilbud. Lige nu kan du få 2 Simplicitees til 399,- og fragten er selvfølgelig altid gratis. Vi er sikre på, at når du har prøvet disse t-shirts, så vil du slet ikke have andre længere.

En billig tee kan oftest komme til at lyde som om, at det er dårlig kvalitet. Det er slet ikke tilfældet her. Grunden til at vi kan kalde den en billig tee er, at du ikke skal betale for et brand. Vi kommer ikke til at lave synlig branding på vores tøj. Derfor betaler man udelukkende for kvaliteten af de råvarer der er brugt til det. Derfor vil du opleve at kvaliteten på vores t-shirt er super høj i forhold til,  hvad du skal give for den. Vi vil næsten gerne garantere, at du ikke finder en lige så billig t-shirt i samme kvalitet som denne.

Du kan læse mere om hvad vores brugere siger til vores produkter lige her

 

Billige t shirts er, hvis du spørger os, t-shirts der kommer i højeste kvalitet, til en lavere pris en sammenlignelige kvalitets t shirts. Hos Qualitee skal du ikke betale ekstra bare fordi det har et brand. Her betaler man udelukkende for en billig kvalitets t shirt.

Hos Qualitee kan du opnå mængderabat, så dine billige t-shirts bliver endnu billigere. Du kan se vores forskellige pakker på siden.

Jo, det er helt sikkert muligt at finde billigere t-shirts derude - det er bare ikke samme kvalitet. Vores t-shirts er skræddersyet og designet til den moderne mand. Med ekstra længde, en smule stræk og en top kvalitets bomuldstype gør, at når du først har prøvet den, så vil du ikke bruge andre.

Ja, hos Qualitee skal du aldrig betale fragt. Det er lige meget om du køber 1 t-shirt eller 12 t-shirts. De bliver selvfølgelig leveret lige til døren.