Årets julegave 2021 

Julen er hjerternes fest, men det er også en højtid hvor vi glæder familie og bekendte med gaver og omsorg. Her kommer årets julegave i 2021! Det er til manden der har alt. Simplicitee er en kvalitets t-shirt produceret i et simpelt og stilrent look, der passer til de fleste stilarter og så er det en t-shirt, der ikke behøver at blive udskiftet særligt ofte. Vores Simplicitees er nemlig fremstillet i luksus PIMA bomuld, der er en af de ypperste bomuldsarter i verden, og det sikrer en ekstra landtidsholdbar basic t-shirt. En julegave, som skaber glæde, og en perfekt julegaveidé til den kvalitetsbevidste mand.

Julegavens historie

Oprindelig var julegaverne til det lille Jesu-barn, som ret beset jo også er ham, der har fødselsdag. I løbet af Middelalderen begyndte børn af velstående familier at få deciderede gaver, og som tiden gik spredte gaveskikken sig, og for 100 år siden fik stort set alle danske børn en julegave.

En sjov detalje at tilbage i tiden var julegaverne ikke pakket ind, men i stedet hang de på juletræet som en del af julepynten. Først i begyndelsen af 1900-tallet begyndte man at anvende gavepapir og i dag er det vel de færreste der forestillet sig en julegave uden den dertilhørende indpakning.

Julegaver i detailhandlen

I dag er julegaver en meget vigtig økonomisk faktor for detailhandlen. De fleste butikker både online og i storcentre, varehuse og legetøjsafdelinger, har deres højeste omsætning i december. Blandt andet mange legetøjsbutikker har næsten halvdelen af årets omsætning i december. Forbruget i julen er i den grad vokset år for år, og i Qualitee går vi ikke ind for overforbrug. Derfor laver vi bæredygtige tekstiler, der holder i lang tid, og til en pris, der ikke får dankortet til at blive rødglødende.

Hvorfor er Qualitees t-shirts årets julegave til manden der har alt?

Julegaver behøver ikke nødvendigvis altid at være et par sokker, en deodorant, et slips, tørklæde, vase eller lignende. Sidste jul var vores Simplicitee et stort hit hos den kvalitetsbevidste mand.

Qualitee har skabt en basic t-shirt, der er slidstærk, langtidsholdbar og bæredygtig. Hos os får du kvalitet til en billig penge. Herudover er det de færreste mænd, der ikke kan bruge en klassisk basic t-shirt uden print, tryk eller andre forstyrrende elementer. Brug vores Simplicitee under en skjorte eller blazer, til træning eller havearbejde, eller bare til en afslappende søndag på sofaen. Der er intet bedre end følelsen af at tage en spritny T-shirt på, inden man begiver sig ud til dagens gøremål.

Det hele ligger i enkeltheden. Vores t-shirt er udviklet og designet til mennesket. Gennem en masse forskellige materialer, fits og designs, er der blevet søgt efter den mest optimale løsning. Simplicitee er produktet af denne proces. En enkel t-shirt i allerhøjeste kvalitet.

En t-shirt skal være slidstærk. Simplicitee er langtidsholdbar med en god pasform, fremstillet i kvalitetsmaterialer, og så forbliver den blød vask efter vask. Den ekstra længde sikrer, at din t-shirt aldrig vil krybe op over maven. Den er udviklet i PIMA bomuld tilført en smule elastan. PIMA bomuld er en af de fineste bomuldsarter, der findes, og er dermed ekstra slidstærk. Tilføjelsen af elastan giver mere bevægelsesfrihed, og sørger samtidigt for at t-shirten tilpasser sig din krop.

Undgå kø og tunge bæreposer – Qualitee sender lige til postkassen

Frygter du allerede kø, tunge bæreposer, stress og jag? Qualitee har gjort julegavehandlen nem, da et køb hos os ikke kræver andet end en internetforbindelse og et dankort. Du kan lige fra sofaen bestille vores basic t-shirts, og få dem leveret lige til døren. Herudover har vi fri fragt på alle ordre. Vi bytter selvfølgelig også, hvis ikke størrelsen er ramt rigtig. Ellers kan du benytte vores størrelsesguide til at finde den helt rigtige størrelse.

Vores levering er hurtig og effektiv. Vi bruger DAO som fragtløsning, og de er både stabile og så sikrer vi at din pakke bliver leveret indenfor 1-3 hverdage.

Luksus til en skarp pris

Quality matters. Så simpelt kan det siges. Men det behøver nødvendigvis ikke at koste mange penge at give en god luksus julegave. Vores kvalitets t-shirts koster 249 kr stykket og ved køb af flere er der mængderabet. Du kan fx få stykprisen helt ned på 175 kr og så giver vi dig altid fri fragt og retur.

Perfekt pasform og bevægelsesfrihed.

Vi har fået skræddersyet vores Simplicitee til en lettere figursyet pasform med god plads omkring brystet og syet lidt ind omkring taljen. Pasformen giver et elegant look, og samtidigt sidder den ikke helt tæt. Følg vores størrelsesguide hvis du er i tvivl om størrelserne.