QUALITY MATTERS!

Vores t-shirts er fremstillet af PIMA-bomuld af den højeste kvalitet med perfekt pasform og bevægelsesfrihed.

Køb to SIMPLICITEES  og spar 20 % resten af måneden:

399,- inklusiv fri fragt!

”Vi har et mål om at skabe helt basale tekstiler til garderoben uden print og mønstre, hvor fokus er på kvalitetsmaterialer, god pasform og designet i rene enkle linjer.” 

Hvad gør vores t-shirts til et must have i garderoben?

QT10 black grey pants

Bæredygtig produktion

Vores t-shirts bliver bæredygtigt produceret i Portugal hos en lokal familie-ejet tekstilproducent, der har den helt rette kombination af miljøbevidst fokus og sans for kvalitet i detaljen.

Kvalitet - helt enkelt

Vores t-shirts indeholder hverken tryk eller print - bare en enkel t-shirt i allerhøjeste kvalitet. Simplicitet og kvalitet kombineret i én og samme T-shirt.

PIMA bomuld

Vores t-shirts er lavet af CO2 neutral PIMA bomuld. Ud over den silkebløde feeling, er bomuldsfibrene 50 % længere end almindelige bomuldstyper, hvilket gør t-shirten slidstærk og langtidsholdbar.

Perfekt pasform

Vores t-shirts er skræddersyet til en lettere figursyet pasform med god plads omkring brystet og syet lidt ind omkring taljen. Pasformen giver et elegant look, og samtidigt sidder den ikke helt tæt.

Kunderne er vilde med vores Simplicitee!

Morten

"Super god tshirt, præcis som jeg havde forventet udfra beskrivelse. En af de der tshirt man tager på og så passer den bare. Og ser endda slankere ud, da jeg tog et par sorte haha. Kan uden tvivl anbefales herfra."

Magnus

"Super god t-shirt, præcis som jeg havde forventet ud fra beskrivelse. En af de der t-shirt man tager på og så passer den bare. Og ser endda slankere ud, da jeg tog et par sorte haha. Kan uden tvivl anbefales herfra."

Birgit

"Kvalitet til små penge. Lækre t-shirts. God salgsoplevelse."

Martin

"Solidt produkt og hurtigt levering. Kan anbefales"

Casper

"Lækker kvalitet og t-shirten har et godt fit."

Mathias

"Nem bestilling, hurtig levering og lækre t-shirts. Jeg kommer tilbage"